Ga naar inhoud
nog enkele flats beschikbaar.... nog enkele flats beschikbaar.... iets voor u?

Totaalconcept

De Alfons Smet Residenties zijn ontworpen volgens de richtlijnen van het levenslang wonen.  U kan er gezellig, huiselijk en comfortabel wonen, omringd door hoogwaardige materialen, een goede isolatie en innovatieve technologie. 

Architect Gerd Van Zundert: "Drie zaken staan centraal bij ons gebouw: aangepast wonen, zelfstandigheid en veiligheid.  Zo kiezen we voor functioneel ingerichte zorgflats met privaat terras, een ruime leefruimte en volwaardige keuken.  Wat bijzonder is: u heeft twee slaapkamers en een apart gastentoilet waardoor u gerust familie en vrienden kan uitnodigen."

In de gemeenschappelijke ruimtes staan karaktervolle meubels en is de verlichting nauwkeurig uitgekozen.  De flats en de zorgkamers zijn tot in de puntjes uitgewerkt.  Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het volledige gebouw.  

  • het gebouw is rolstoelvriendelijk
  • de zorgkamers hebben akoestische vlakke houten deuren
  • het gebouw en de flats zijn uitgerust met de laatste nieuwe technologie

Binneninrichting algemeen

Het meubelbeslag is van hoogwaardige kwaliteit.  Waar mogelijk worden deurdempers voorzien die zacht sluiten. 

Alle deuren hebben vlakke, afgewerkte deurbladen.  Er worden brandwerende deuren geplaatst volgens de voorschriften van de brandweer. De deurkrukken zijn van roestvrij staal.  

De dubbele beglazing van de ramen is superisolerend voor de schuiframen en ramen met draai- en kipbeweging.  Er zijn vliegenramen voorzien bij de ramen met draai-en kipbeweging.  

Private schilderwerken en gordijnen zijn enkel voorzien in de zorgkamers.  Voor de zorgflats kan u optioneel gordijnen bij ons aankopen.  Kiest u voor een eigen stofje, informeer u vooraf.  De voering of glasgordijn laten we graag passen bij het geheel. 

Verwarming en ventilatie

Alle ruimtes in het gebouw zijn uitgerust met vloerverwarming en topkoeling, aangestuurd door een Koude Warmte Opslag systeem. Deze laatste zorgt voor een acceptabele binnentemperatuur in de zomermaanden, die als aangenamer ervaren wordt dan aiconditioning.  

Extra bijverwarming wordt voorzien door middel van een stralingshaard in de flat en en elektrische radiator in de badkamer.  De warmwaterproductie geschiedt via een gemeenschappelijke boiler. 

De ventilatie van de gemeenschappelijke ruimten, flats en zorgkamers is een systeem D met mechanische aanvoer en afvoer, volgens de EPB-voorschriften (EPB = Energie Prestatie Besluit) en geldende normen.  Elke flat of zorgkamer is via een kanalenstel aangesloten op een centrale luchtgroep met energierecuperatie en luchtfiltering. 

Ontdek onze zorgflats

Ontdek het woonzorgcentrum

Contacteer ons